Gratis verhuisservice

Overstappen naar SoHosted? Wij verhuizen je website gratis

Onze specialisten verhuizen je website gratis

Wil je jouw website graag verhuizen van een andere webhoster naar SoHosted? Dit kan soms best lastig zijn als je hier geen ervaring mee hebt. Kom je er niet uit? Wij helpen je graag met onze gratis verhuisservice! Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het verhuizen van websites en kunnen dit zorgeloos voor je regelen. Ook eventuele e-mailaccounts kunnen we voor je verhuizen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je overstapt naar SoHosted, wij zorgen dat alles goed wordt geregeld!

Hoe werkt de gratis verhuisservice?

1. Bestel je gewenste hostingpakket met een 3-jarig contract + je gewenste domeinnaam. Aan de slag met WordPress? Kies dan voor onze razendsnelle WordPress hosting

  (Vul de verhuiscode van je domein niet in! Wanneer je de verhuiscode direct invoert zal je website niet meer werken! Negeer ook de automatische e-mail over het invoeren van je verhuiscode, je krijgt een e-mail van een medewerker wanneer je de verhuiscode mag invullen.)

   2. Lees onderstaande voorwaarden en vul vervolgens het formulier op deze pagina in om de gratis verhuisservice aan te vragen.

   3. Een medewerker neemt vervolgens contact met je op, lever de juiste gegevens bij ons aan en we verhuizen je website voor je.

   4. Nadat je website door ons is verhuisd ontvang je van ons een bericht.

   Voorwaarden gratis verhuisservice

   • De gratis verhuisservice geldt alleen voor nieuwe klanten die een Standard, Pro of Premium hostingpakket met een 3-jarig contract + domeinnaam afnemen of een WordPress hostingpakket.
   • De verhuizing is gratis wanneer onze specialisten de verhuizing binnen 1 uur kunnen afronden (dit geldt voor 95% van de websites), als het toch langer duurt dan rekenen we hiervoor een zeer lage vergoeding van € 6,25 per 15 minuten.
   • De website moet compatibel zijn met de op dit moment door SoHosted aangeboden PHP-versies en indien je een CMS gebruikt zoals bijvoorbeeld WordPress of Joomla moet alles up-to-date zijn.
   • SoHosted controleert of de website correct werkt voordat deze wordt verhuisd.
   • Aanvragen worden gesorteerd op aanvraagdatum, houd er dus rekening mee dat de verhuizing niet altijd direct uitgevoerd kan worden.
   • De verhuizing kan alleen door ons worden uitgevoerd als je ons toegang geeft tot je huidige hostingpakket.
   • We voeren de  verhuizing uit met zo weinig mogelijk downtime (periode waarin je website niet bereikbaar is), het is echter niet mogelijk om dit 100% te voorkomen omdat je domeinnaam ook verhuisd moet worden.
   • Indien je website zwaar verouderd is of geïnfecteerd is met schadelijke bestanden kunnen we je website niet verhuizen en zullen we je hiervan op de hoogte stellen.
   • SoHosted behoudt zich het recht om je website niet te verhuizen wanneer deze te complex is. (bijv. een zelfgemaakt CMS wat wij niet kennen).
   • SoHosted kan niet aansprakelijk worden gesteld wanneer er onverhoopt iets misgaat met de verhuizing van de website, we raden aan om zelf altijd een recente back-up te hebben van je hostingpakket en e-mail.
   • Wanneer je bij je huidige hoster een SSL-certificaat hebt kunnen wij deze niet verhuizen, je kunt bij ons een nieuw (gratis) SSL-certificaat aanvragen.

   Aanvragen gratis verhuisservice

   Vul onderstaand formulier in om na de bestelling van je webhosting en domeinnaam een gratis verhuizing aan te vragen.