Magento hosting

Razendsnelle SSD hosting voor Magento

Snelle Magento hosting met persoonlijke service

Zoek je Magento hosting voor je Magento webshop? Kies onze normale webhosting voor een kleine tot middelgrote webshop of een Managed VPS wanneer je het beste van het beste wilt. Bij SoHosted zijn al onze webhosting pakketten geschikt voor Magento.

Magento Hosting SSD
Razendsnel door 100% SSD opslag
Een razendsnelle Magento website? Kies dan voor onze Magento hosting! Al onze hostingpakketten maken gebruik van 100% SSD opslag. Hierdoor is je website tot wel 50% sneller dan bij traditionele opslag. Je Magento website zal dus een stuk sneller laden. Dit is niet alleen prettig voor je bezoekers maar draagt ook bij aan een hogere positie in de zoekmachines.

Magento One-click installer
Magento installeren met één klik
Geen technisch gedoe meer met het installeren van Magento. Onze Magento hostingpakketten geven je de beschikking over een one-click installer. Zo installeer je eenvoudig en binnen één minuut Magento op je hostingpakket. Je kunt dus direct aan de slag met je Magento website.

Welke Magento hosting is geschikt voor mij?

Al onze Linux webhosting is standaard geschikt voor het gebruik van Magento. Welk hostingpakket je het beste kan kiezen hangt daarom af van je eisen, de grootte van de website en het aantal bezoekers.

Kleine tot middelgrote Magento webshop
Ga je voor het eerst aan de slag met Magento of heb je al een kleine tot middelgrote website? Dan is onze standaard webhosting voor jou de juiste keuze. Dankzij SSD en eigen CPU en RAM is je Magento website dan al behoorlijk snel.

Je hebt al een standaard webhosting pakket vanaf € 3,95 per maand! Kies tijdens het bestellen voor Linux (standaard), het aanbevolen besturingssysteem voor Magento. Bovendien kan je bij onze webhosting gebruikmaken van een SSL certificaat om je website te beveiligen. Als webshop ben je wettelijk verplicht om gegevens van bezoekers te beveiligen met SSL.

Grote webshops met veel bezoekers
Ben je op zoek naar professionele, snelle Magento hosting? Dan raden we je aan om een Magento VPS af te nemen met SSD opslag. Een VPS is een eigen server die je niet hoeft te delen met andere klanten zoals bij shared hosting. Een VPS met SSD is zeer geschikt voor Magento omdat je dan veel meer rekenkracht ter beschikking hebt, maar ook veel meer IOPS (input/output operations per second) waardoor je databases veel sneller laden.

De voordelen van een Magento website

Gratis!

Gratis Magento CMS

Magento is open source software en kun je daarom gratis installeren via de one-click installer! De meeste plugins en thema’s zijn ook gratis.

Zoekmachine vriendelijk

Zoekmachine vriendelijk

Magento is zo ingericht dat zoekmachines jouw website of blog snel kunnen vinden. Hierdoor krijg je makkelijker extra bezoekers uit zoekmachines zoals Google of Bing.

Makkelijk te beheren

Makkelijk te beheren

Geen gedoe met het toevoegen van nieuwe producten en productfoto’s? Met Magento doe je dit heel eenvoudig, zonder echte programmeerkennis.


Regelmatig updates

Magento hosting updates

Voor het Magento CMS verschijnen regelmatig updates met nieuwe functies, beveiligingsupdates en andere verbeteringen die Magento nog beter maken.

Snelle laadtijden

Snelle Magento hosting

Een Magento webshop draait  op onze normale webhostingpakketten, maar als je een grote webshop hebt, dan is een Magento VPS nóg sneller.

Snel een professionele website

Snel een professionele website

Er zijn veel gratis en goedkope thema’s en plugins beschikbaar voor Magento waardoor je snel een professionele webshop hebt zonder hoge kosten.

Direct met je Magento website aan de slag?

Magento hosting vanaf € 3,95 p/mnd!

Magento hosting – Wat krijg ik?

Bij Magento hosting van SoHosted krijg je na je bestelling een hostingpakket dat geschikt is voor Magento. Vervolgens kun je met de one-click installer eennvoudig Magento op je webhostingpakket installeren. Na de installatie van Magento heb je een CMS om gemakkelijk je webshop mee te beheren. Je krijgt ook toegang tot Mijn SoHosted en het Plesk control panel. Hiermee kun je zelf je webhostingpakket, domein en e-mail beheren.

Voordelen van Magento hosting en Magento

  •    Gebruiksvriendelijk open source CMS
  •    Uitstekende klantenservice voor problemen of vragen over Magento Hosting
  •    Beheren van voorraden, orders, producten en bestellingen
  •    “What you see is what you get”-editor
  •    Keuze uit veel (gratis) templates en handige plugins
  •    Uitgebreide documentatie
  •    Behulpzame open-source community voor vragen en hulp

Veelgstelde Magento hosting vragen?

Magento is het meest gebruikte content management systeem (CMS) voor het maken en beheren van webshops. Magento is zeer geschikt voor uitgebreide webshops, je hebt enorm veel mogelijkheden en het systeem kan worden aangepast naar je eigen wensen.Magento is een open source CMS, hierdoor kan je gratis gebruik maken van Magento.
Ga naar de webhosting pagina en klik op je gewenste pakket. Voer de gewenste domeinnaam in bij stap 1, kies in stap 2 voor webhosting en zorg dat je als besturingssysteem kiest voor Linux (standaard), in stap 3 kan je kiezen voor anoniem registreren en in stap 4 vul je jouw gegevens in. Rond de bestelling af en installeer vervolgens Magento op je webruimte.Voor een nog snellere Magento webshop kies je voor een Magento VPS.Om Magento te installeren: Open het Plesk control panel via Mijn SoHosted. In het Plesk control panel navigeer je naar toepassingen, hier vind je de one-click installer. Met de one-click installer kun je eenvoudig Magento installeren.
Je kunt gratis een Magento webshop opstarten. Dit komt doordat Magento een open source software pakket is met een gratis versie. De totale kosten hangen af van welk webhostingpakket je hebt gekozen. Je hebt al een Magento website vanaf € 4,99 per maand (.nl domeinnaam + webhosting standard).
Op onze standaard webhosting pakketten ondersteunen we Magento 1.9, en eerdere versies van Magento. Kies tijdens het bestellen voor Linux, het aanbevolen besturingssysteem voor Magento. Voor de beste prestaties kies je voor een managed VPS, je hoeft je server dan niet te delen met andere gebruikers wat zeer gunstig is voor de prestaties van het relatief zware Magento.
Je kunt bij onze webhosting kiezen voor een contractperiode van één maand, één jaar of drie jaar. Hierna wordt de contractperiode verlengd tenzij je deze minimaal 14 dagen van te voren stop zet. Na het eerste jaar is dit contract maandelijks op te zeggen. Je zit bij ons dus niet vast aan lange, vervelende contracten.
Je kunt meer informatie vinden op de Magento website. Hier wordt veel informatie gegeven over de installatie, systeemvereisten en de mogelijkheden van Magento. Magento heeft een grote community waar je terecht kunt voor vragen, thema’s en plugins.
Wanneer je nog vragen hebt over Magento hosting dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Dit kun je doen via onze contactpagina.