Niet goed? Geld terug!

100% tevredenheidsgarantie

Wij houden van blije klanten!

We weten zeker dat we je blij kunnen maken met onze webhosting en service. We hebben al meer dan 40.000 klanten die gebruik maken van onze kwalitatieve webhosting en enthousiaste service. In meer dan 3620 recensies zijn we beoordeeld met een 9.2, een prestatie waar we oprecht trots op zijn. Wanneer je besluit om voor SoHosted te kiezen doen we onze uiterste best om van jou ook een tevreden en blije SoHosted klant te maken!

Ben je na je bestelling toch niet helemaal tevreden? Dat vinden we natuurlijk erg jammer! We zijn erg benieuwd waarom je niet 100% tevreden bent en horen graag van jou waar je niet tevreden over bent. Met deze informatie gaan wij onze uiterste best doen om ook jouw tevredenheid naar 100% te brengen.

Lukt het ons niet om je 100% tevredenheid te bieden dan kun je binnen 30 dagen na aankoop gebruik maken van onze tevredenheidsgarantie en krijg je gewoon je geld terug.

SoHosted tevredenheidsgarantie

Voorwaarden tevredenheidgarantie

Je kunt gebruik maken van onze tevredenheidsgarantie onder de volgende voorwaarden:

  • Binnen 30 dagen na aankoop geef je per e-mail aan dat je gebruik wilt maken van onze tevredenheidsgarantie
  • De garantie is alleen van toepassing op (WordPress) webhostingpakketten en SoHosted rankingCoach, niet op andere producten zoals domeinnamen, SSL-certificaten etcetera.
  • Je hebt de factuur reeds betaald
  • De tevredenheidsgarantie is alleen geldig voor nieuwe klanten of nieuwe SoHosted rankingCoach gebruikers.

Hoe werkt de tevredenheidsgarantie?

De tevredenheidsgarantie geldt niet voor domeinnamen en SSL-certificaten. Alle domeinregistraties zijn voor minimaal 1 jaar vastgelegd bij de uitgever van de domeinnaam en kunnen daarom niet tussentijds worden opgezegd. Hetzelfde geldt voor SSL-certificaten. Omdat de tevredenheidsgarantie alleen geldig is voor (WordPress) webhosting en niet voor domeinnamen krijg je alleen de kosten van je (WordPress) webhosting pakket terug. De tevredenheidsgarantie is ook geldig voor SoHosted rankingCoach.

Wil je gebruik maken van onze tevredenheidsgarantie? Stuur dan een bericht via ons contactformulier. In de e-mail kun je uitleggen voor welke dienst je gebruik wilt maken van de regeling en waarom je ontevreden bent. Onze klantenservice afdeling zorgt er vervolgens voor dat het geld op je rekening wordt teruggestort.

Heb je nog vragen? Voor meer informatie over deze regeling kun je altijd contact met ons opnemen.

Aan de slag met je website!

Bestel nu je webhosting en start direct!