Plesk control panel

Beheer eenvoudig je hostingpakket

Het plesk control panel bij SoHosted

Ben je benieuwd in wat voor control panel je gaat werken als je webhosting of een managed VPS bestelt bij SoHosted? Hier vind je een overzicht van ons control panel en wat je er allemaal mee kunt doen.

Bij SoHosted maken we gebruik van het Plesk control panel om je hostingpakket te kunnen beheren. Op deze pagina lees je alles over Plesk; waarom hebben wij hiervoor gekozen? Welke toffe features vind je in Plesk om je hostingpakket nog makkelijker en efficiënter te beheren?

Waarom Plesk hosting?

Bij SoHosted hebben we voor Plesk gekozen omdat het één van de meest uitgebreide en gebruiksvriendelijke control panels is. Met Plesk kun je heel eenvoudig je hostingpakket beheren. Dit is belangrijk omdat je voor het beheren van je website veel met Plesk te maken krijgt. Daarnaast biedt Plesk veel handige extensies om het beheren van je website makkelijker te maken.

Plesk control panel - SoHosted

Beheer eenvoudig je hostingpakket met Plesk

Alle instellingen van je hostingpakket of managed VPS beheer je heel eenvoudig in Plesk. Stel razendsnel de nieuwste PHP-versie in, activeer je SSL-certificaat, maak e-mailadressen aan en regel andere belangrijke zaken voor je website.

Plesk hosting

applicaties installeren met één klik

Het installeren van bijvoorbeeld WordPress veel gedoe? Niet wanneer je gebruikmaakt van Plesk! Dankzij de ingebouwde one-click installer kun je populaire applicaties zoals Joomla, WordPress, Drupal en vele anderen installeren met slechts één klik. Geen technisch gedoe dus met installaties en het aanmaken van databases.

One-click installer Plesk

WordPress toolkit voor eenvoudig WordPress beheer

Dankzij de handige WordPress toolkit in het Plesk control panel is het beheren van je WordPress website eenvoudiger dan ooit! Beheer en onderhoud kun je direct vanuit Plesk uitvoeren, zonder eerst in te loggen in WordPress. Lees ons blogbericht over de WordPress Toolkit voor meer informatie.

  • Automatische updates van WordPress
  • Direct inloggen in WordPress vanuit Plesk
  • Plugins en thema’s beheren
  • Beveiliging van WordPress testen
  • Foutopsporing en onderhoudsmodus
  • Klonen van je website om updates te testen.
Plesk Onyx control panel

EEnvoudig een back-up maken

Maak eenvoudig en automatisch een back-up (reservekopie) van je hostingpakket in Plesk. Met onze hostingpakketten kun je dagelijks een back-up laten maken van je hostingpakket met een retentie van twee dagen. Zo beschik je altijd over een recente back-up van je website.

Gaat er onverhoopt iets mis op je website? Het terugplaatsen van een back-up doe je zelf heel eenvoudig en zonder technisch gedoe, via Plesk.

Back-ups Plesk

Bestandsbeheer vanuit plesk

Hosting met Plesk control panel

Vanuit het Plesk control panel kun je eenvoudig je bestanden beheren, aanpassen met de handige editor, kopiëren en plakken. Een FTP-programma heb je dus niet meer nodig.

Dankzij de ingebouwde code-editor kun je bestanden direct vanuit Plesk aanmaken, aanpassen en opslaan, makkelijk toch?

Aan de slag met Plesk

Tijd om aan de slag te gaan met Plesk control panel! Bij al onze hostingpakketten en Managed VPS’en krijg je toegang tot het Plesk Control Panel. In onderstaande video zie je een korte introductie van het Plesk control panel.

Bekijk voor meer informatie, zoals het aanmaken van je e-mailadres of het instellen van de PHP-versie en andere handige video’s onze beginnershandleiding of bekijk de veelgestelde vragen over Plesk.

Aan de slag met Plesk control panel? Bestel webhosting