Reseller hosting

resellerhosting

Over reseller hosting

Onze webhosting verkopen (resellen) aan je eigen klanten

Reseller hosting houdt in dat je bij een webhoster de infrastructuur, server en software inkoopt zodat je deze onder je eigen naam kunt verkopen aan je eigen klanten. Op die manier kun je zelf geld verdienen door het aanbieden van webhosting zonder grote investeringen te hoeven doen.

Hoe werkt reseller hosting bij SoHosted

Wanneer je reseller wilt worden van SoHosted kun je kiezen uit een Managed VPS of een Unmanaged Plesk VPS. Wat voor jou de beste keuze is hangt af van je technische kennis, lees snel verder om te zien welke VPS voor jou het meest geschikt is.

Kun je zelf een server beheren?
Wanneer je zelf een server kunt beheren dan is een Unmanaged Plesk VPS voor jou de juiste keuze. Je beheert dan je eigen VPS met behulp van Plesk 12. Hiermee maak je eenvoudig nieuwe domeinnamen aan en kun je per klant instellen welke resources voor deze klant beschikbaar zijn. Het is ook mogelijk om je reseller klanten zelf toegang te geven tot Plesk 12. Bestel dan een Plesk Web Host licentie (via onze klantenservice) voor slechts € 2,50 per maand.

Server beheer door SoHosted?
Heb jij niet voldoende technische kennis, of onvoldoende tijd om je eigen server te beheren? Dan is reseller hosting via een Managed VPS de juiste oplossing voor jou. Een managed VPS is een eigen server die wij voor jou beheren. Op die server kun je zelf accounts voor je klanten aanmaken zodat ze daar hun website en e-mail op kunnen draaien. Ook kan je domeinnamen voor je klanten bij ons registreren en die koppelen aan een webhostingpakket van jouw klant.


Aan de slag met onze reseller hosting? Bestel een Managed VPS

Of bestel een Plesk VPS wanneer je zelf je server wilt beheren.


Waarom reseller hosting van SoHosted kiezen?

Onze reseller hosting is vrij van limieten en supersnel. Lees hieronder waarom!

supersnel

super-snel

Je krijgt een eigen server die je niet deelt met anderen zoals bij shared reseller hosting. Je hebt dus 100% controle over de snelheid. Een VPS heeft ook nog een veel hogere uptime.

geen limieten

geen-limieten

Wij limiteren niet het aantal websites of gebruikers per pakket. Je mag dus zoveel websites of gebruikers plaatsen op je server als je zelf wil!

handig controlpanel

handig-control-panel

Met ons handig control panel maak je binnen no time een klant met webhostingpakket en e-mail aan. Je koppelt ook makkelijk een domeinnaam aan een klant.


geen zorgen om serverbeheer

geen-zorgen-over-beheer

Omdat je reseller hosting draait op een managed VPS beheren wij de server voor jou. Je hoeft je dus niet met allemaal technische dingen bezig te houden. Wij zorgen ervoor dat je server altijd werkt en beveiligd is.

zelf webhosting aanmaken

zelf-webhosting-aanmaken

Je kan zelf snel een webhostingpakket met e-mail aanmaken met de omvang die jij wilt. Je hebt daar 100% vrijheid in. Hetzelfde geldt voor het aantal databases, FTP accounts en meer.

Reseller ondersteuning

reseller-ondersteuning

Als reseller ben je zelf verantwoordelijk voor de ondersteuning aan jouw klanten, maar we helpen jou als reseller graag verder als je er zelf niet meer uit komt. Service vinden we belangrijk!


Veelgestelde vragen over reseller hosting

Je hebt vanaf € 14,95 een unmanaged Plesk 12 VPS die je zelf moet beheren. Wil je liever dat wij je VPS beheren? Vanaf € 54,95 p/mnd heb je een managed VPS met SSD opslag. SSD opslag is tot 20 keer sneller dan ‘normale’ SAS opslag wat de standaard is in de hostingsector.
Na je bestelling en betaling gaan wij direct het domein voor je registreren. Dit betekent dat je zonder tussenkomst van ons domeinen registreert. Binnen een minuut dus!
Onbeperkt! We limiteren niet op het aantal databases of FTP accounts met onze reseller hosting.
Bij een managed VPS is dit onbeperkt! Omdat je bij onze reseller hosting een eigen server krijgt, mag je zelf bepalen hoe je die gebruikt. Wij proberen je dus niet een duurder reseller hostingpakket te verkopen omdat je meer klanten op je reseller hosting account wil, dat mag je helemaal zelf weten.Bij een Plesk VPS krijg je standaard 30 domeinen om te resellen. Heb je er meer nodig? Kies dan voor een Plesk Web Host licentie. Deze Web Host licentie kost € 2,50 p/mnd extra, je krijgt dan uitgebreide reseller mogelijkheden en een onbeperkt aantal domeinen. Bel met onze klantenservice om de Web Host licentie aan te vragen.
Je managed VPS of je Plesk VPS mag je per maand opzeggen. De domeinnamen die je bij ons registreert zijn standaard 1 jarig.