Website maken

Eenvoudig zelf je eigen website maken

Zelf je WEBSITE MAKEN MET ONZE HANDIGE TOOLS

Je eigen website maken is bij SoHosted heel eenvoudig! We helpen je graag bij het opzetten van een website. Daarom leveren we niet alleen uitstekende hosting maar ook alle tools om zelf eenvoudig een succesvolle website te maken. Hiermee bespaar je extra kosten voor bijvoorbeeld een websitebouwer. Ook kun je helemaal zelf bepalen hoe je website er uit komt te zien en eenvoudig de inhoud updaten. Bovendien is het maken van je eigen website via onze tools ook nog eens super leuk!

Hoe kan ik mijn eigen website maken?

1. website maken MET SOHOSTED webSITE BUILDER

Geschikt voor gebruikers zonder ervaring

Wil je zelf je website maken maar heb je nog geen ervaring? Geen probleem wanneer je klant bent bij SoHosted!

De makkelijkste manier om je eigen website te maken is met de gratis SoHosted website builder. Met behulp van het drag & drop systeem bouw je razendsnel je eigen professionele website.

Afbeeldingen, teksten, video’s, contactformulieren en alle andere elementen die je nodig hebt voor een professionele website zijn heel eenvoudig op je website te plaatsen via de verschillende plugins.

 

selecteer-template-icon-small

  • Zonder ervaring je eigen website maken

  • Geen technische kennis of installatie nodig

  • Keuze uit meer dan 200 kant & klare templates

  • Gratis bij elk hostingpakket


2. website maken met WordPress

Geschikt voor gebruikers met enige ervaring

Website maken met WordPress

Heb je al een klein beetje ervaring met het maken of onderhouden van websites? Dan is het populaire WordPress voor jou zeer geschikt! Met WordPress kun je eenvoudig je eigen website maken.

Wanneer je kiest voor onze speciale WordPress hosting dan installeren we standaard al een thema met 50 gratis templates, zodat je direct aan de slag kunt! Ook installeren we direct de beste plugins voor je zodat je website razendsnel is, veilig blijft en goed gevonden wordt in zoekmachines. Met behulp van de vele (gratis) WordPress plugins voeg je eenvoudig extra functionaliteiten toe aan je website zoals een contactformulier, fotoalbum en heel veel andere functies.

Met de handige WordPress toolkit kun je jouw website beheren vanuit ons Plesk controle paneel.

  • Enige technische kennis nodig

  • Met één klik installeren op je hostingpakket

  • Keuze uit zeer veel templates en plugins

  • Meest gebruikt

Veelgestelde vragen over website maken

Om een website te maken heb je een domeinnaam en een hostingpakket nodig. Voor een domeinnaam heb je verschillende domeinextensies zoals .NL, .COM, .BE en vele anderen waar je uit kan kiezen. Naast een domeinnaam heb je een hostingpakket om de bestanden die op je website te zien zijn op te slaan. Bij SoHosted krijg je bij elk hostingpakket gratis toegang tot de website builder. Bovendien kan je met elk hostingpakket gebruikmaken van WordPress en andere applicaties.

Wanneer je nog nooit een website hebt gemaakt dan hebben wij de oplossing voor je! Met de SoHosted website builder kun je zonder ervaring en technische kennis je eigen website maken.

Bij SoHosted kun je gratis je website maken met de SoHosted website builder of met een CMS zoals bijvoorbeeld WordPress. Je hebt alleen een hostingpakket en een domeinnaam nodig. Je hebt al webhosting of WordPress hosting vanaf € 9,99 per maand.

Ja, er zijn nog meer manieren. Met onze one-click installer kun je ook heel eenvoudig met één klik een andere applicatie (CMS) installeren. Kies bijvoorbeeld voor onze Joomla hosting of Drupal hosting. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je website helemaal zelf te maken met behulp van HTML & CSS. De meest gebruikte manieren zijn echter onze website builder en WordPress.