Website builder

Bouw razendsnel je eigen professionele website

Zelf je website maken zonder technische kennis

Gratis bij elk webhostingpakket!

SoHosted website builder zelf proberen? Start demo

KIES ÉÉN VAN DE RUIM 200 TEMPLATES OF BOUW JE WEBSITE ZELF MET DE HANDIGE DRAG & DROP FUNCTIE!

  • Aan de slag zonder technische kennis

  • Keuze uit 200+ templates

  • Super eenvoudig via Drag & drop

  • Geschikt voor mobiele apparaten

  • Gratis bij onze hostingpakketten

  • Website builder in het Nederlands


Direct aan de slag met SoHosted website builder? Bestel webhosting

Maak je liever je website met WordPress? Kies dan voor onze WordPress hosting!

Bouw je website in 3 eenvoudige stappen

Met de SoHosted website builder kan iedereen zonder veel technische kennis een eigen website bouwen! De website builder open je eenvoudig vanuit je Plesk control panel en vervolgens kun je direct aan de slag. Je hoeft dus niet eerst een ingewikkelde installatie te doen!

Stap 1. Selecteer één van de 200+ templates

Kies één van de 200+ templates in de website builder om te gebruiken voor je eigen website. Je kunt kiezen uit heel verschillende categorieën waardoor er zeker een geschikt template voor je tussen zit. Of je nu een zakenwebsite, reiswebsite, e-commerce website of een portfolio website wilt maken er is altijd een geschikt template beschikbaar.

Alle templates zijn bovendien responsive waardoor je website ook goed werkt op mobiele apparaten zoals een smartphone en tablet.

 

SoHosted website builder templates

Stap 2. Creëer je website eenvoudig met drag & drop

Met behulp van het eenvoudige drag & drop systeem creëer je eenvoudig je eigen professionele website.

In de website builder krijg je de beschikking over verschillende widgets die je aan je website kunt toevoegen. Teksten, afbeeldingen, een contactformulier, Google maps of een Facebook button plaats je hiermee super eenvoudig op je website.

Het toevoegen van nieuwe pagina’s is heel eenvoudig. Met behulp van de SEO instellingen zorg je dat jouw website goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google.

Website builder template 1

Stap 3. Publiceer je website met één klik

Is je website helemaal naar wens? Dan kun je met één druk op de knop je website publiceren! Geen gedoe met uploaden via FTP, maar eenvoudig via de website builder.

Met behulp van de voorbeeld functie kun je eerst je website bekijken voordat je deze publiceert.

Website uploaden

Functionaliteiten sohosted website builder

Teksten toevoegen

Sleep eenvoudig de tekst plugin naar je website om een nieuwe tekst toe te voegen. Het aanpassen van het lettertype, formaat en kleur van de tekst is super eenvoudig.

Formulieren

Een contact formulier toevoegen aan je website is heel eenvoudig met de formulier plugin. Sleep de plugin naar je website en stel het e-mailadres in waar je het formulier naar toe wilt laten versturen.

Menu

Een extra menu toevoegen aan je website? Sleep de menu plugin naar je website en stel de juiste pagina’s in. Zo kan je heel eenvoudig een submenu of footermenu toevoegen aan je website.

Vormen & lijnen

Pas je website eenvoudig aan naar je eigen smaak met verschillende vormen en lijnen. Voeg bijvoorbeeld een stippellijn toe om verschillende elementen van elkaar te scheiden.

Google Maps

Met de Google Maps plugin plaats je eenvoudig een Google Maps kaart met het juiste adres op je website. Zo weten de bezoekers van je website direct de juiste locatie.

Knoppen

Wil je een knop toevoegen op een bepaalde locatie? Geen probleem met de knop plugin. Pas de knop aan naar je eigen kleur en inhoud.

Blocks

Voeg eenvoudig kant-en-klare blokken toe zoals teams, contacten of over ons. Met deze functie voeg je bijvoorbeeld super eenvoudig een complete over ons pagina toe.

Afbeeldingen

Een afbeelding toevoegen aan je website? Dit is met de website builder super eenvoudig! Sleep de afbeelding naar de gewenste locatie en bepaal vervolgens het formaat.

Afbeeldingen galerij

Wil je meerdere afbeeldingen of foto’s toevoegen? Met de galerij plugin is dit super eenvoudig! Ideaal voor bijvoorbeeld fotografen. Je kunt zelf het aantal afbeeldingen in de galerij kiezen.

Youtube video’s

Wil je een YouTube video op je website? Kopieer de URL van de YouTube video in de plugin en sleep de video naar de juiste locatie. Bezoekers kunnen de video direct op je website afspelen.

Vimeo video’s

Wil je een Vimeo video op je website? Kopieer de URL van de Vimeo video in de plugin en sleep de video naar de juiste locatie. Bezoekers kunnen de video direct op je website afspelen.

Muziek

Muziek toevoegen aan je website? Met de website builder voeg je eenvoudig een muziekspeler toe aan je website. Upload je MP3 bestand en de muziek kan worden afgespeeld op je website.

Skype

Wil je dat bezoekers van je website met je kunnen bellen of chatten via Skype? Voeg dan de Skype knop toe aan je website. Met één druk op de knop wordt de Skype applicatie geopend en kan de bezoeker bellen of chatten.

 

Facebook fans

Heb je een Facebook pagina die je gebruikt voor je bedrijf of website? Voeg eenvoudig de Facebook fans plugin toe aan je website zodat bezoekers direct een overzicht van je Facebook pagina zien en de pagina kunnen liken.

Facebook like

Wil je dat bezoekers bijvoorbeeld je website liken via de Facebook like button? Sleep dan deze plugin naar je website en stel de juiste URL in.

Share knop

Eenvoudig een pagina, nieuwsbericht of blog delen op social media? Via de share knop kan de bezoeker van je website dit doen met slechts één klik!

Twitter

Maak je gebruik van Twitter? Met behulp van de Twitter plugin laad je eenvoudig je laatste tweets in op je website zonder technisch gedoe.

Flickr

Eenvoudig je foto’s van de fotodienst Flickr inladen op je website? Met deze plugin heb je dit binnen 1 minuut voor elkaar en heb je een professioneel fotoalbum op je website..

Google Plus

Voeg eenvoudig de Goole +1 button toe aan je website of de Google Plus volg button om meer volgens te krijgen op je Google Plus pagina.

Instagram

Eenvoudig je foto’s van je Instagram account inladen op je website? Met deze plugin plaats je razendsnel je Instagram fotostream op je website..

Facebook comments

Met deze handige plugin voeg je razendsnel de bekende Facebook comments toe aan je website. Hiermee kunnen de bezoekers van je website dus reacties plaatsen via hun Facebook account.

 

Meerdere Talen

Heb je bezoekers op je website die verschillende talen spreken? Met de talen plugin kun je heel eenvoudig een website maken in meerdere talen. De bezoeker kan vervolgens eenvoudig van taal wisselen via de vlaggetjes of een dropdown.

Banner

De banner plugin kan je gebruiken om bijvoorbeeld reclame te maken voor een product of dienst op een andere website. Het toevoegen van een banner is heel eenvoudig.

Adsense

Adsense is een advertentie programma van Google waarmee je heel eenvoudig advertenties kunt toevoegen aan je website. Met deze advertenties kan je vervolgens geld verdienen. Via de Adsense plugin is het toevoegen heel eenvoudig.

HTML

Ben je van plan om HTML code aan je website toe te voegen? Via de HTML plugin is dit geen enkel probleem. Met je eigen HTML code creëer je nog meer mogelijkheden.

Tabel

Een tabel toevoegen aan je website is heel eenvoudig dankzij de tabel plugin. Geen technisch gedoe met codes maar direct een goed werkende tabel.

Flash

Wil je gebruikmaken van Flash op je website? Via de Flash plugin in de website builder kun je jouw eigen Flash bestand uploaden en toevoegen aan je website.

Live chat

Voeg eenvoudig een live chat toe aan je website. Je kunt kiezen uit de aanbieders Zopim, Olark en de gratis dienst Tawk.to. Met deze diensten kunnen bezoekers van je website met je chatten.

Website import

Heb je al een bestaande website? Geen probleem, met de handige import functie in de website builder wordt je volledige website met 1 klik geïmporteerd en kun je deze voortaan beheren in de SoHosted website builder.

Veelgestelde vragen over de SoHosted website builder

Om gebruik te kunnen maken van de SoHosted website builder heb je een hostingpakket nodig. De website builder is gratis beschikbaar bij onze hostingpakketten (met uitzondering van Windows hosting en WordPress hosting). Om de website builder te gebruiken open je het Plesk control panel. Vanuit het Plesk control panel open je met één klik de website builder. Deze vind je in Plesk onder Websites & domeinen.

De website builder is gratis beschikbaar bij onze webhosting. Je hebt al een hostingpakket met website builder vanaf € 9,99 per maand.

Ja, dat kan! We hebben een demo omgeving waarin je de website builder kunt testen. Open de website builder demo. Let op: in de demo omgeving is het niet mogelijk om je website op te slaan. Je kunt wel het resultaat zien door op de voorbeeld knop te klikken.

Je kunt de website builder met elke domeinnaam die we bij SoHosted aanbieden gebruiken. Heb je al een domeinnaam bij een andere webhoster? Verhuis dan je domeinnaam naar SoHosted en bestel een hostingpakket om de website builder te kunnen gebruiken.

Heb je een vraag over de SoHosted website builder? Neem dan contact op met SoHosted via de live chat op deze website of stuur een e-mail via ons contactformulier.

Ja, dat kan! Wanneer je klant bent kun je eenvoudig via Mijn SoHosted je SSL certificaat aanvragen. Je hebt al een SSL certificaat voor slechts € 1 per maand!Via de website builder kun je eenvoudig SSL inschakelen nadat je certificaat is geïnstalleerd.