Yourhosting
SoHosted gaat verder als Yourhosting
Samen kunnen we je dubbel zo goed helpen om jou website of bedrijf succesvol te maken! Lees meer
niet meer tonen

Managed WordPress hosting

Je WordPress website altijd up-to-date en veilig!

Heb je een eigen WordPress website maar geen zin meer in technische gedoe? Kies dan voor onze Managed WordPress hosting! Hiermee profiteer je van alle voordelen van onze geoptimaliseerde WordPress hosting plus een stukje ontzorging op technisch gebied. Bij Managed WordPress hosting zorgen onze WordPress experts ervoor dat je WordPress installatie, plugins en thema up-to-date blijven. Hierdoor kun jij je volledig richten op het succes van je website en je business, wij zorgen voor de techniek waardoor je website altijd up-to-date en veilig is!

Voordelen van managed wordpress hosting

  • Geen technisch gedoe meer met het updaten van WordPress
  • Onze WordPress experts zorgen dat je website blijft werken
  • Enthousiaste service van onze WordPress experts
  • Tot 5 keer snellere laadtijden dan bij gewone hosting
  • Uitstekende beveiliging speciaal voor WordPress
  • Je website altijd up-to-date en veilig
  • Meer tijd voor je business door technische ontzorging

Meer informatie over managed wordpress hosting 

Managed WordPress hosting - SoHosted

Geen technisch gedoe meer

Met onze Managed WordPress hosting heb je geen last meer van technisch gedoe. Wij zorgen er namelijk voor dat je WordPress website up-to-date blijft. WordPress komt regelmatig met updates en ook plugins en thema’s hebben vrijwel wekelijks een update. Onze WordPress experts zorgen ervoor dat alle WordPress updates worden uitgevoerd, hierdoor hoef jij je niet bezig te houden met technisch gedoe en kun jij je richten op je business. 

Je website altijd up to-date en veilig

Er komen regelmatig updates uit voor WordPress. Veel updates bevatten verbeteringen en extra functionaliteiten maar vaak bevatten deze updates ook updates om de beveiliging te verbeteren. Het is daarom belangrijk om deze updates regelmatig uit te voeren zodat je website veilig blijft en goed blijft werken. Wanneer je kiest voor Managed WordPress dan zorgen wij ervoor dat je website altijd up-to-date is. In combinatie met onze Malware beveiliging en Firewall is je website in veilige handen. Hierdoor bespaar je niet alleen veel tijd en technisch gedoe maar blijft je WordPress website ook veilig en goed werken.

Managed WordPress hosting - beveiliging
Websitebuilder

Meer tijd voor je business

Je hebt het waarschijnlijk al druk genoeg met je business, dan wil je niet ook nog eens met techniek bezig zijn, dat besteed je liever uit aan een expert. Met onze Managed WordPress hosting bespaar je veel tijd omdat wij alle WordPress updates voor je doen. Hierdoor heb je geen gedoe meer met updates of een website die stuk gaat door het updaten. Deze tijd kun je in je business steken zodat je nog succesvoller kunt worden!

Enthousiaste support van onze WordPress experts

Onze WordPress experts staan 6 dagen per week voor je klaar om je vragen te beantwoorden over je WordPress website. Kies je voor Managed Pro? Dan kun je ook direct contact opnemen met onze technische helpdesk, je krijgt dan direct contact met een medewerker met veel technische kennis, zo kunnen we je sneller helpen als je een technisch probleem hebt. 

betere-support
marketing-tools

Marketing tools & advies

We hebben handige marketing tools waarmee je de vindbaarheid van je website kunt vergroten. Met de SEO toolkit krijg je concrete tips om de vindbaarheid van je website in zoekmachines te verbeteren. Wanneer je website beter vindbaar is in bijvoorbeeld Google dan krijg je meer bezoekers op je website. Met het Managed pro pakket krijg je bovendien een videocall van 90 minuten per jaar met advies van een WordPress of marketing expert!

Veelgestelde vragen over managed wordpress hosting

Zowel bij gewone WordPress hosting als bij de managed pakketten profiteer je van een volledig voor WordPress geoptimaliseerd hostingplatform. Bekijk alle voordelen van WordPress hosting

Bij gewone WordPress hosting ben je zelf verantwoordelijk voor het uitvoeren van WordPress updates.

Bij Managed WordPress hosting zorgen onze experts ervoor dat je WordPress installatie, plugins en thema up-to-date blijven. Hierdoor heb je geen technisch gedoe meer en is je website altijd veilig.

Onze managed pakketten zijn geschikt voor iedereen met een eigen WordPress website die de updates graag wil uitbesteden aan een expert.

Als je niet zoveel technische kennis hebt of weinig tijd dan is Managed WordPress hosting voor jou de juiste keuze. Je hoeft dan geen updates meer uit te voeren aan je WordPress installatie en bijbehorende plugins en thema.

Ja zeker, je kunt via Mijn SoHosted eenvoudig upgraden. Hiervoor open je de betreffende website in Mijn SoHosted en klik je op de knop ‘upgraden’.

Je kunt ook contact opnemen met onze klantenservice, dan kunnen wij de upgrade voor je uitvoeren.

Ja, onze experts voeren de updates uit en controleren of dit zorgt voor problemen.

Mochten we tegen problemen aanlopen dan wordt de update niet uitgevoerd en proberen we het probleem op te lossen. Indien dit niet lukt binnen 1 uur dan nemen we contact met je op om naar een oplossing te zoeken.


Je website altijd up-to-date en veilig? Bestel Managed WordPress hosting